2140 euro voor Inloophuis

2140 euro voor Inloophuis
Inloophuis voor kankerpatiënten.

Het Inloophuis Kennemerland heeft 2140 euro overgehouden aan het Dorpsfeest van Santpoort dit jaar. Coördinatoren Eline Wielinga en Manon Boom melden het bestuur van de Harddraverij Vereniging verheugd te zijn mat de kans die ze kregen er aandacht voor te vragen.

Voor het Inloophuis voor kankerpatiënten in Kennemerland werd niet alleen gecollecteerd tijdens het ‘Buikschuiven en Kwalleballen’. Er werd ook geld bijeen gehaald op de Jaarmarkt met prijzen die de winkeliers voor de loterij beschikbaar stelden. Wieling en Boom schrijven: “Tot onze grote vreugde hebben we ook een aanzienlijk bedrag opgehaald tijdens de spetterende festiviteiten”.

“Het is aan alle donateurs te danken dat de medewerkers van het Inloophuis het ondersteuningswerk weer een periode kunnen voortzetten voor kankerpatiënten die in een moeilijke fase van hun leven verkeren.” Meer informatie of doneren: www.inloophuiskennemerland.nl