Open dag bedrijfsschool Tata Steel

Open dag bedrijfsschool Tata Steel
Bedrijfsschool Tata Steel in Velsen-Noord.

Proeven van ‘werken in de techniek’ kan tijdens een Open Dag op 22 november in de bedrijfsschool van Tata Steel te Velsen-Noord. Van 15:00 tot 20:30 uur vertellen leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten er over de opleidingen en de carrièremogelijkheden.

Van de medewerkers in de fabrieken en installaties is de helft ooit begonnen op de bedrijfsschool. Het slagingspercentage aan de Academy bedraagt 88% (tegen een landelijk gemiddelde op het mbo van 65%). In juni bleek uit onderzoek onder duizenden mbo-studenten dat de bedrijfsschool van Tata Steel de best gewaardeerde mbo-instelling van Nederland is.

Op de Open Dag is inschrijven mogelijk. In januari, maart en augustus 2017 starten nieuwe klassen aan de bedrijfsschool. Locatie: Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord. Meer informatie : www.tatasteeljobs.nl/leerlingen