Open dag bedrijfsschool Tata Steel

Open dag bedrijfsschool Tata Steel
Bedrijfsschool Tata Steel in Velsen-Noord.

Proeven van ‘werken in de techniek’ kan tijdens een Open Dag op 22 november in de bedrijfsschool van Tata Steel te Velsen-Noord. Van 15:00 tot 20:30 uur vertellen leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten er over de opleidingen en de carri√®remogelijkheden.

Van de medewerkers in de fabrieken en installaties is de helft ooit begonnen op de bedrijfsschool. Het slagingspercentage aan de Academy bedraagt 88% (tegen een landelijk gemiddelde op het mbo van 65%). In juni bleek uit onderzoek onder duizenden mbo-studenten dat de bedrijfsschool van Tata Steel de best gewaardeerde mbo-instelling van Nederland is.

Op de Open Dag is inschrijven mogelijk. In januari, maart en augustus 2017 starten nieuwe klassen aan de bedrijfsschool. Locatie: Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord. Meer informatie : www.tatasteeljobs.nl/leerlingen