IJmond Onderneemt dinsdag 15 november

IJmond Onderneemt dinsdag 15 november
IJmond Award

Wie wordt de opvolger van Tel Vishandel (IJmuiden) bij de verkiezing van de IJmond Onderneemt Award. Het betreft de zevende uitverkiezing. Ook dit jaar vormt A9 Studio’s in Uitgeest het decor voor in totaal drie verkiezingen. Thema is ’De kracht van verbinden’.

De belangrijkste prijs is de IJmond Onderneemt! Award. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich onderscheidt van haar concurrentie en boven het maaiveld uitsteekt. De genomineerden zijn: De Wilde ingenieurs groep, Venus en de Waard en Open IJ (de bedrijvengroep die de nieuwe zeesluis bouwt).

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Genomineerd zijn: The Bike Guru, Floricultura en Constaal Snijbedrijf BV. Voor de IJmond Duurzaam Award komen Tata Steel, Strandpaviljoen Aloha en Zeeboerderij IJmond in aanmerking. Het festijn begint om 15:30 uur.