Natuurwerkdag: liefst 64 werklocaties

Natuurwerkdag: liefst 64 werklocaties
Ringslangeieren.

De landelijke Natuurwerkdag 2016 is op zaterdag 5 november. In Noord-Holland zijn 64 werklocaties, uniek en in sommige gevallen niet vrij te bezoeken. Twee kloostertuinen, ‘droomplekken’ in de duinen, paradijsjes in hartje Amsterdam en een broedeiland in het IJmeer.

Op sommige locaties wordt gewerkt te midden van het mooiste landschap: Fort bij Krommeniedijk of de buitenplaatsen Leyduin, Waterland of Elswout. Tegelijk zijn er ook locaties waar de natuur in de bebouwde kom centraal staat; in Oudorp, Hoofddorp en Blokker. Landschap Noord-Holland denkt dat veel mensen verrast zullen zijn door de mooie werkplekken.

Aanmelden via www.natuurwerkdag.nl. Op de website staan alle werklocaties zodat men zich een beeld kan vormen. Informatie verkrijgbaar bij de coördinator voor Noord-Holland: Peter Mol, telefoonnummer 088-0064483 of e-mail p.mol@landschapnoordholland.nl. Vrijwilligers (foto) tonen uitgekomen oude ringslangeieren.