Jong PSV tegenover Telstar

Jong PSV tegenover Telstar
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Koploper in de Jupiler League Jong PSV komt vrijdag naar Velsen-Zuid voor de competitiewedstrijd tegen de selectie van trainer Michel Vonk, die niet heeft kunnen stunten tegen FC Den Haag. In de regeringshoofdstad werd het dinsdagavond 2-1.

Lange tijd zag het er naar uit dat Telstar op een goed resultaat kon rekenen in het bekertoernooi. Dankzij een doelpunt van Denis Mahmudov stond Telstar lange tijd met 0-1 voor. In de slotfase trok de tegenstander de wedstrijd naar zich toe te trekken en boog het de achterstand om in een 2-1 voorsprong.

Op 28 oktober speelt Telstar in het eigen stadion voor de competitie tegen Jong PSV, dat met 24 punten aan kop van de ranglijst gaat. De wedstrijd begint vrijdagavond om 20 uur. Trainer Michel Vonk (foto) zal zijn mannen opnieuw oppeppen en zag tegen Den Haag grote kansen voor zijn team.