Samen herdenken op Westerveld

Samen herdenken op Westerveld
FOTO: RTV Seaport / Ron Pichel

Begraafplaats & Crematorium Westerveld organiseert op woensdag 2 november een bijzondere gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park bijvoorbeeld een kaarsje op te steken.

Ook is er op verschillende plaatsen live muziek en is er een sfeervolle looproute met daarlangs troostrijke gedichten. Iedereen is welkom.

Ook dit jaar heeft KRO-NCRV ervoor gekozen om vanwege de unieke uitstraling van het gedenkpark een tv-registratie te verzorgen van de gedenkavond. Tijdens het programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op?’ staat herdenken centraal. Verhalen worden verteld en de Nederlandse artiesten Giovanca, Maan, René van Kooten en Niels Geusebroek brengen troostrijke liedjes ten gehore. De presentatie is in handen van Anita Witzier.

Zie hier een terugblik op vorig jaar: