1000ste baby van 2016 geboren in RKZ

1000ste baby van 2016 geboren in RKZ
Duizendste baby 2016 in RKZ.

Welkom Sofie Duiker uit Beverwijk. Zij is dit jaar de duizendste baby die in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) te Beverwijk is geboren.

Om dit te vieren hebben ouders Arjan en Monique een waardebon van het Baby- en Kleuterhuis en een boeket bloemen gekregen uit handen van Jaap van den Heuvel, voorzitter van de Raad van Bestuur van het RKZ. Sofie is het eerste kindje van de kersverse ouders. Ze is gisteren om half zeven ’s morgens geboren en weegt 3760 gram.

”Alles gaat goed met moeder en dochter en ze mogen snel weer naar huis. De zorg thuis wordt overgenomen door RKZ Kraamzorg”, aldus het ziekenhuis. Vorig jaar werd de duizendste baby in het RKZ geboren op 21 oktober. Ziekenhuisdirecteur Jaap van den Heuvel feliciteerde moeder Monique, baby Sofie en vader Arjan persoonlijk.