Ladies Night (2) in Witte Theater

Ladies Night (2) in Witte Theater
08302 Florence Foster Jenkins - Photo Nick Wall.NEF

De eerste Ladies Night van het Witte Theater was top. Na dit succes kon een tweede Ladies Night niet uitblijven. Woensdag 23 november vindt de tweede plaats. Op het programma staat de film Florence Foster Jenkins met in de hoofdrollen Meryl Streep en Hugh Grant.

Florence Foster Jenkins (Streep) vertelt het verhaal van deze New Yorkse erfgename die er alles aan deed om haar droom, een groots zangeres worden, uit te laten komen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals.

Tijdens de pauze is er de Ladies Loting met prijzen van lokale ondernemers. Brand Living plaatst een gezellig kraampje in de foyer. De IJmuidense woonwinkel verkoopt geurkaarsjes, woonaccessoires. De film begint om 20:00 uur; vanaf 19:00 uur zijn de deuren open. Kaarten à 10 euro te koop via www.wittetheater.nl