Jarige HEMA versiert tompouce

Jarige HEMA versiert tompouce
Een taartbakwedstrijd in mei en juni leverde honderden taarten op en de jury vond de red velvet van Roos Mijnheer de mooiste en de lekkerste.

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam werd in 1926 opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac. Er zijn nu zo’n zevenhonderd Winkels in zeven landen en de HEMA heeft elfduizend medewerkers in dienst, een dikke dertigduizend producten in de schappen en levert ook diensten. Aan de Lange Nieuwstraat is de IJmuidense vestiging te vinden.

De HEMA viert haar negentigste verjaardag. Zo kon er afgelopen week de Red Velvet taart van Roos Mijnheer geproefd worden. Op 29 oktober krijgt iedere klant die een taartbestelling ophaalt of een taart koopt er het taart magazine mee. En op woensdagmiddag 2 november mag iedereen een tompouce komen versieren in verschillende winkels door het land en dus ook in IJmuiden.