Mooie opbrengst in Naaldkerk

Mooie opbrengst in Naaldkerk
Foto: Jaap Schoen Pinkenweekend Naaldkerk.

Het pinkenweekend heeft de Naaldkerk geen windeieren gelegd. Met een opbrengst van ruim elfduizend euro sloot de Naaldkerk in Sanpoort-Noord het evenement af. Grootste klus voor alle vrijwilligers was het sorteren van de vele boeken die waren binnengebracht.

Betrokkenheid, schenkingen van winkeliers en horeca uit Velserbroek, Santpoort en marktkoopmannen hebben ertoe bijgedragen dat door de goederenveiling, verkoop van boeken, koffie/thee gebak, optreden van het Naaldkoor, bloemenkraam, brocanterie, borduurwerk en verkoop van kaarten er tienduizend euro binnenkwam.

Zondag is er door 88 mensen gebridged en geklaverjast. Dit bracht € 1.030 op. De witte fiets werd gewonnen door een bezoekster, die pas in de Frans Netscherlaan woont en even kwam kijken hoe een goederenveiling gaat. De opbrengst is voor het onderhoud van de Naaldkerk. Loten licht blauw 220, en oranje 920 zijn de nummers voor nog af te halen prijzen bij het parochiecentrum.