Hans Klok in Schouwburg Velsen

Hans Klok in Schouwburg Velsen
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Illusionist Hans Klok staat deze week dinsdag, woensdag en donderdag met zijn nieuwe horrorshow ‘ House of Horror’ in de Stadsschouwburg Velsen.

House of Horror is gebaseerd op een verhaal dat deels waargebeurd is. Klok vertelt over een illusionist die trucs van collega’s wil kopen en zijn concurrenten vervolgens gijzelt in zijn spookhuis. Het waargebeurde deel van de show is dat Klok echt een nieuwe truc heeft gekocht die hij in de show laat zien. Hierna komt hij vast te zitten in het House of Horror en moet hij ontsnappen door zich uit allerlei gevaarlijke situaties te redden.

Hij wordt in stukken gezaagd, aan een spies geregen, verpletterd door een spijkerbed en eindigt met zijn hoofd onder een guillotine. ‘House of Horror’ is nog indrukwekkender en spectaculairder dan zijn vorige show. De ‘master of magic’ pakt nog groter uit, met een mix van illusionisme, fakirs, internationaal bekroonde circusacts en decorwisselingen. Met opzwepende soundtrack en rollen voor geesten, vampiers, heksen en trollen.

[gss type=”slideshow” ids=”19271,19272,19273,19274,19275,19276,19277,19278,19279,19280″]