Opkikkerdag in Velserbroek

Opkikkerdag in Velserbroek
Foto's Stichting Opkikker

Afgelopen vrijdag beleefde de langdurig zieke Hidde (10) uit Velserbroek een echte opkikkerdag. Zijn hele familie, inclusief broer Harm, deelde mee in deze dag.

De Stichting Opkikker verzorgd voor langdurig zieke kinderen en hun familie geregeld een Opkikkerdag. Deze Opkikkerdag is voor het hele gezin een dag vol verrassingen, ontspanning en plezier, zodat ze het ziek zijn, de ziekenhuisbezoeken en nare behandelingen even kunnen vergeten. De moeder van Hidde reageerde als volgt:
‘De dag was super leuk. Echt goed dat dit soort dingen gedaan worden. In de sportauto sprak ik ook even met de chauffeur. Hij heeft jaren geleden zelf ook een Opkikkerdag meegemaakt en zet zich nu in als vrijwilliger. Dat vind ik echt heel bijzonder. En de DJ-workshop is speciaal voor Harm georganiseerd, dat ontroerd mij echt! Het was een dag die we niet snel zullen vergeten. Het haalt je echt even uit de sleur, weg van het ziekenhuis en je dagelijkse bezigheid. Even een momentje met het gezin!’

In de week van 23 tot 29 oktober wordt er gecollecteerd in de gemeente Velsen voor deze stichting.

[gss type=”slideshow” ids=”19253,19252,19251,19250,19255″]