Wintertraining op led-verlichte atletiekbaan

Wintertraining op led-verlichte atletiekbaan

De tijd van donkere avonden is aangebroken. Voor veel hardlopers is dat een reden om de hardloopschoenen in de kast te laten staan. Dat hoeft nu niet meer.

Deze winter kunnen hardlopers zes maanden lang ‘s avonds trainen op de led-verlichte baan van Suomi in Santpoort. ”Lopen op een verlichte atletiekbaan is een heerlijke nieuwe wereld. Vergeet de stoepranden, het lokale bospaadje of het donkere fietspad”, aldus de atletiekvereniging.

Naast goed zicht staat er op de atletiekbaan een ervaren hardlooptrainer, die wijst op looptechniek en houding. Verder zijn er intervaltrainingen, naar verluidt de meest effectieve manier om aan je snelheid te werken. Donker, regen, wind of kou zijn geen reden meer reden meer om je hardloopschoenen te laten staan. Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.avsuomi.nl