Voorleeslunch met Cees de Baare

Voorleeslunch met Cees de Baare
Cees de Baare

In de week van de Nationale Ouderendag houdt Bibliotheek Velsen, in samenwerking met Stichting Welzijn Velserbroek, op 6 oktober een Voorleeslunch in Bibliotheek Velserbroek. Auteur en kunstenaar Cees de Baare leest voor uit eigen werk.

Cees is geboren en opgegroeid in Oud-IJmuiden in een vissersgezin. Zo ontstond zijn liefde voor de zee, havens en schepen. Scheepvaart is zijn levenswerk geworden. Zijn schilderijen zijn in de meeste gevallen nautisch, zijn boeken hebben vaak in een nautisch tintje. Hij schreef twee romans, drie jeugdboeken en twee gedichtenbundels.

Deze ochtend kunnen ouderen elkaar ontmoeten en genieten van een geheel verzorgde lunch, beschikbaar gesteld door Vomar Voordeelmarkt Velserbroek. Wie minder mobiel is kan onder begeleiding van een vrijwilliger naar de lunch komen. Kijk op www.welzijnvelserbroek.nl Aanmelden bij de servicebalie van een van de biebs of per e-mail naar Petra van Ravesteijn; pvanravesteijn@bibliotheekvelsen.nl