Weekbladen en RTV Seaport werken samen

Weekbladen en RTV Seaport werken samen

Kennemerland Pers, uitgever van de Jutter en de Hofgeest, is een samenwerkingsverband aangegaan met RTV Seaport, de lokale radio- en televisiezender in Velsen. Sinds deze zomer wordt er op redactioneel en commercieel gebied samengewerkt.

”Het lukt ons niet om in Velsen overal bij aanwezig te zijn”, zegt chef-redactie Friso Huizinga. ”Dankzij afspraken kunnen wij ook putten uit hun nieuwsarchief.” Roel Huisman, voorzitter Seaport, is blij met de samenwerking op commercieel gebied. ”Zo ontstaat een ’cross mediale media-mix’ waarmee de impact van een advertentiecampagne flink kan worden vergroot.”

Frits Raadsheer, directeur Kennemerland Pers: ”Overal om ons heen zien we dat partijen samenwerken. Het samenwerkingsverband biedt niet alleen voordelen voor onze adverteerders, maar ook voor alle mensen die de krant lezen of afstemmen op Seaport”.