Festival Duurzame Helden op Plein 1945

Festival Duurzame Helden op Plein 1945

Tijdens de landelijke Dag van de Duurzaamheid, zaterdag 8 oktober is er in Velsen een duurzaamheidsmarkt plus het Festival Duurzame. Wethouder Floor Bal: “Het is prachtig om te zien hoeveel aandacht er in Velsen en de regio is voor alle soorten van duurzaamheid”.

Op Plein 1945 staan die dag ‘duurzame helden uit Velsen’. Het zijn ondernemers en initiatiefnemers die niet alleen voor winst gaan, maar iets goeds voor het milieu willen doen. Ook kan men terecht voor tips en informatie.

Nieuw dit jaar is het Duurzame mobiliteits-plein. Er zijn duurzame (elektrische) auto’s in alle soorten en prijsklassen te vinden. Ook is er een parcours uitgezet waar u elektrische fietsen kunt uitproberen. Om 11 uur start de Energy Battle. Kijk op: www.odijmond.nl/dagvandeduurzaamheid