Pinkenweekend bij Naaldkerk

Pinkenweekend bij Naaldkerk
Fotograaf : Frans looij

Dertig kramen komen er tijdens het zogenoemde Pinkenweekend bij de Naaldkerk in Santpoort. Het gaat om zaterdag 8 en zondag 9 oktober. In het gebouw gaat het om diverse muzikale optredens. Gezelligheidskoor ‘ffanders’ laat om 11:45 uur muzikaal van zich horen.

Zaterdag 8 oktober wordt van 9 tot 15 uur de traditionele markt gehouden. Het ‘pinkencomité’ van de Naaldkerk organiseert het pinkenweekend voor de 83ste keer. De goederenveiling start om 13:00 uur. Alle goederen die geveild worden zijn gratis ter beschikking gesteld door de plaatselijke middenstand en particulieren. Zondag 9 oktober start de dag om 11 uur met een meditatieve viering in de Naaldkerk.

Om 13 uur die dag heeft de traditionele bridge & klaverjasdrive plaats. Aanmelden bij loesduineveld@hotmail.com. De totale opbrengst van het pinkenweekend is voor het onderhoud van de kerk aan de Frans Netscherlaan 12 te Santpoort-Noord. Meer informatie: www.olvab.nl