Run op inschrijven V-Run; uitverkocht

Run op inschrijven V-Run; uitverkocht
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Zelfs na het ophogen van het deelnemersaantal van vijf- naar zesduizend deelnemers was de Velsertunnel Run binnen 24 uur compleet uitverkocht. IJmond Bereikbaar is trotse ’partner’ van de Velsertunnel Run.

”Nu kunnen zesduizend hardlopers de 7,68 km lange loop door de Velsertunnel gaan meemaken. Zesduizend startnummers is echt het maximum, er komt niet nogmaals een uitbreiding van het aantal startnummers”, aldus projectleidster Renée Faber.

Sinds april 2016 is de Velsertunnel dicht voor groot onderhoud en deze gaat begin 2017 weer open. Speciaal voor de deelnemers aan de Velsertunnel Run wordt de tunnel op zondag 27 november tussentijds geopend. De Run start om 11 uur bij het stadion van voetbalclub Telstar in Velsen en eindigt op de Breestraat in Beverwijk.