Ook winst in beker voor Telstar

Ook winst in beker voor Telstar
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Wel winst in de bekerwedstrijd uit tegen JVC Cuijk, maar niet helemaal naar tevredenheid van trainer Michel Vonk. Zo luidt ongeveer de duiding over de kwaliteit van het voetbal waarmee de ploeg uit Velsen-Zuid de punten pakte tegen de amateurs uit die plaats onder Nijmegen.

Telstar kwam al vrij snel op voorsprong door een doelpunt van Mohammed Ajnane. Hij schoot een vrije trap laag binnen. Nog voor de rust kwam Telstar op 0-2. Denis Mahmudov toonde zich scherp en was als eerste bij een rebound. Maar in de tweede helft had de selectie van Vonk het beduidend lastiger. Pas in de laatste seconden wist Liban Abdulahi de 1-3 te scoren.

Over twee nachten slapen wacht de wedstrijd voor de competitie tegen FC Eindhoven in het Rabobank IJmond Stadion. Eens kijken of Telstar de opgaande lijn vast weet te houden. Vraag is krijgt trainer Vonk z’n mannen op tijd scherp voor die competitiewedstrijd.