Telstar bekert vanavond tegen JVC Cuijk

Telstar bekert vanavond tegen JVC Cuijk
Foto: RTVSeaport/Ron Pichel

De bekerwedstrijden van de KNVB zijn deze week onderwerp van gesprek. Om te beginnen in Velsen waar Telstar vanavond om half zeven aftrapt. Niet in het eigen stadion maar in dat van JVC Cuijk (bij Nijmegen).

Prettig voor de voetballiefhebbers in de IJmond is de kennis dat het in de competitie lekker gaat met de selectie van trainer Michel Vonk. Maar JVC Cuijk is niet de eerste de beste amateurclub en daar zal de oefenmeester rekening mee hebben te houden. Zaterdag nog won JVC Cuijk van Jong FC Den Bosch (0-1).

Afgelopen seizoen kwam Telstar niet ver in de beker. In de tweede ronde werd er verloren van AZ. Over drie nachten slapen wacht de wedstrijd voor de competitie tegen FC Eindhoven in het Rabobank IJmond Stadion.