Marco geniet dag lang op Forteiland

Marco geniet dag lang op Forteiland

Wie staat er op die boot? Nee, niet de koningin Emma, die grijze boot. Huh, dat is Marco Borsato. Dé Marco Borsato van Leontien? Ja. En hij gaat naar het Forteiland voor het tv-programma The voice kids.

De hele maandag vertoefde bekende Nederlander Borsato op het Forteiland, waar opnamen werden gemaakt van kinderen voor ‘de zangwedstrijd van hun leven’. De jongens en meisjes verzamelden zich op De Kop van de Haven, waarvandaan ook zij naar het unieke eiland in het Noordzeekanaal werden gebracht.

Wat leuk. En wie heeft er gewonnen? De vragensteller wilde meer weten maar kreeg niets te horen. Maar wanneer wordt het dan uitgezonden? Geen idee. Vertellen ze dat dan niet? Nee, dat is voorlopig nog geheim. Ze gaan dat echt niet aan jouw grote neus hangen.