Nomineer uw ‘Super Buur’

Nomineer uw ‘Super Buur’
Een Burendag bij De Dwarsligger.

Het Sociale Wijkteam roept op om uw leuke buur in het zonnetje te zetten. Kom vrijdag 30 september naar de markt in Santpoort Noord en zet die ‘buur of buuv’ op de nominatielijst bij de kraam van het wijkteam Velsen.

Uit alle nominaties wordt de ‘Superbuur van 2016’ gekozen. Die buurman of buurvrouw krijgt van het wijkteam de Super Buur Bokaal en een ‘Buren cadeau’. “En wie nomineert krijgt zelf een burencadeautje”, aldus het Sociale Wijkteam.

Zijn er nog vragen voor het Sociale Wijkteam Driehuis. -Santpoort, -Velsen-Zuid en Spaarndammerpolder dan wordt er een gesprek me de desbetreffende geregeld. Voor vragen bel 14 0255 of 088-8876970. Het wijkteam deelt de kraam met Stichting Welzijn Velsen voor zelfgemaakte producten en de activiteiten van Dorpshuis Het Terras.