‘Leven in het Donkerst Fort Noord’

‘Leven in het Donkerst Fort Noord’

Agnes de Boer en Ziegel Ziegelaar regelden voor 22 en 23 oktober een cultureel en muzikaal festival in en om Fort Benoorden Spaarndam onder de titel: Leven in het Donkerst Fort Noord. Start beide dagen om 14:00 uur en er is een speciaal Rats-Kuch-en Bonen-diner (wel inschrijven).

Zaterdags is er ook een avondprogramma tot tien uur en op zondag eindigt het programma om acht uur. De toegang is gratis (behalve de maaltijd). Het weekend staat bol van de culturele activiteiten geïnspireerd op het donkere en stille fort. Het festival viert dat de Stelling van Amsterdam twintig jaar Werelderfgoed is.

De provincie stelde geld beschikbaar voor culturele, tijdelijke activiteiten in leegstaande monumentale gebouwen. De Boer en Ziegelaar dachten meteen aan Fort Noord en hebben het afgelopen half jaar gewerkt aan een programma voor de in muziek en cultuur geïnteresseerde fortbezoeker. Meer informatie: www.stellingverhalen.nl