Nostalgisch kermisweekend Santpoort

Nostalgisch kermisweekend Santpoort
Paaskermis Paaskermis EIeren en Paashaas

Ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van de Harddraverijvereniging Santpoort en Omstreken wordt er van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober een ‘Nostalgische Kermis’ gehouden met twintig attracties.

De Winkeliers- en Ondernemersvereniging Santpoort (Puur Santpoort) regelen een ‘Foodevent’. De horeca zet een historische fiets en wandeltocht uit rondom het dorp en zorgt voor livemuziek. Hoewel het kermisterrein reeds dienst heeft gedaan, was er nog niet eerder een formeel moment waarbij de grondruil met de gemeente werd bezegeld.

Vrijdag 30 september opent de burgemeester om 17 u het kermisterrein in de poffertjeskraam officieel, de kermis opent om 14 uur. Zaterdag en zondag sluiten de winkeliersvereniging zich aan. De Hoofdstraat is zondag vanaf de Vluchthovenstraat tot de rotonde de gehele dag afgesloten. Die dag worden om vier uur de deelnemers aan de ‘Ride for Malawi’ binnengehaald.