AV Suomi viert 75-jarig jubileum

AV Suomi viert 75-jarig jubileum

Atletiekvereniging Suomi uit Santpoort-Noord bestaat 75 jaar. Dit jubileum wordt gevierd op zaterdag 3 september. Ook het nieuwe clubhuis wordt geopend en dus beleeft Suomi naar verluidt een feestdag voor alle leden, oud-leden, aanhang, leden van Puurfit en speciaal genodigden.

De atletiekvereniging heeft voor deze dag een speciaal programma samengesteld. Voor de jongste sportievelingen start de feestdag om 15.00 uur met een zogenoemde ‘obstacle run’. Om 16:15 uur volgt de officiële opening van het nieuwe clubhuis door wethouder Annette Baerveldt. Voormalig lid en oud-atlete Olga Commandeur zal met een aantal jeugdleden de nieuwe sleutel overhandigen.

Daarna volgt vanaf 16:30 uur een receptie. Veel (oud) ‘Suomezen’ zullen elkaar hier treffen om herinneringen op te halen. Om zes uur wordt de barbecue aangestoken met aansluitend een feest. Vanaf 20:00 uur tovert dj Sax ‘n Float het nieuwe clubhuis om in een dampende disco. Oftewel house in het nieuwe clubhuis. Meer informatie en aanmelden via www.avsuomi.nl of stuur een e-mail naar jubileum@avsuomi.nl