Wedstrijd tegen Helmond Sport belangrijk

Wedstrijd tegen Helmond Sport belangrijk
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Met slechts 1 punt uit drie wedstrijden is de wedstrijd van vanavond een hele belangrijke voor de selectie van trainer Michel Vonk. Helmond Sport, eveneens slecht begonnen aan de competitie, is te gast in het Rabobank IJmond Stadion. De wedstrijd begint om 20 uur.

De trainer van de Witte Leeuwen kan al lang niet werken met een vaste basis. Ook vrijdag moest Telstar het doen zonder Toine van Huizen, Tom Beissel en Calvin Valies. Het is nog afwachten of Tom Beissel fit genoeg is om vanavond deel uit te maken van de selectie. Hij liep vorige week een zogeheten ijsbeentje op tijdens de training.

Het is nog maar kort geleden dat Telstar en Helmond Sport elkaar tegenkwamen in het Rabobank IJmond Stadion. Tijdens het gedenkwaardige afscheid van Anthony Correia en Cor Varkevisser op 29 april werd Helmond Sport met 1-0 verslagen en wist Telstar de Jupiler League passend af te sluiten.