Redactie RTV Seaport verhuisd

Redactie RTV Seaport verhuisd

Luisteraars van de lokale radiozender moeten donderdag 25 augustus rekening houden met een korte onderbreking van de radio- en tv-uitzendingen. Het heeft te maken met de verhuizing van het ‘media centrum’ van RTV Seaport.

Dankzij een kleine verbouwing, in het gebouw waar ook het Witte Theater is gehuisvest, ontstond er voldoende ruimte om alle activiteiten van RTV Seaport te bundelen op één locatie. De televisie-redactie en -productie waren enkele jaren ‘te gast’ in de bibliotheek aan het Dudokplein.

Het bezoekadres is voortaan Kanaalstraat 257/3, 1974 BD te IJmuiden, waar RTV Seaport (radio) al jaren radio-uitzendingen verzorgt. Bestuur en redactie wijzen er op dat, als gevolg van de verhuizing en enkele noodzakelijke technische aanpassingen, op donderdag 25 augustus aanstaande alle uitzendingen korte tijd worden onderbroken. Onze excuses voor dit ongemak op tv en radio.