Workshops en lezingen in bibliotheek

Workshops en lezingen in bibliotheek

De agenda van Bibliotheek Velsen voor het najaar is bekend. Een ruim aanbod aan activiteiten voor jong en oud met Bruisende-avonden, exposities, handige diensten en meer. Nieuw in het aanbod is ‘De Bieb Bruist’. Iedere maand houdt de bieb een bruisende avond vol workshops, lezingen en presentaties.

Fajah Lourens geeft bijvoorbeeld een lezing over gezond afvallen en slanke recepten in de bibliotheek te IJmuiden. En tijdens een workshop Kunstgeschiedenis wordt het wereldberoemde werk ‘Het aards paradijs’ van Brueghel en Rubens uit 1615 bekeken en besproken. Voor een gezellig avondje uit zit je goed bij Bibliotheek Velsen.

Ook zijn er dit najaar allerlei nieuwe terugkerende activiteiten, zoals het Brei- en haakcafé en een inloopspreekuur over opruimen. Nieuwsgierig geworden? Haal de folder met alle activiteiten op een rij in één van de vestigingen van Bibliotheek Velsen, of check de agenda op de website.

%d bloggers liken dit: