Telstar morgen uit tegen Volendam

Telstar morgen uit tegen Volendam
Juichen na d egelijkmaker tegen Fortuna

FC Volendam is de volgende tegenstander van Telstar. Morgenavond spelen de Witte Leeuwen in Volendam. De wedstrijd begint om 20 uur. Met 1 punt uit twee wedstrijden staat de selectie van trainer Michel Vonk nu op de 15e plaats.

Heel lang zag het er naar uit dat het eerste thuisduel van de Witte Leeuwen tegen Fortuna Sittard in 0-0 zou eindigen. Echter het venijn zat in de slotfase. In de laatste minuut van de officiële speeltijd scoorde Djibril Dianessy de 0-1. Fortuna rekende zich al rijk, maar had buiten zijn eigen keeper gerekend. In de twee minuten extra speeltijd ging Leon ter Wielen wat al te opzichtig in de fout. Hiervan wist Donny van Iperen te profiteren: 1-1.

Het betekende wel het eerste punt in de nieuwe competitie 2016-2017. Vrijdagavond tegen de mannen van trainer Robert Molenaar lijken drie punten niet onmogelijk. De selectie uit Volendam staat met 4 punten op de achtste plaats in de Jupiler League.