Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag
Foto: Mediapartner 251TV

Roze Smaakmarkt in Wijk aan Zee

De smaakmarkt van Wijk aan Zee stond vrijdag 5 augustus 2016 in het teken van Gay Pride. Dit jaar was Amsterdam namelijk de ”Gay Capital of Europe” en daar speelde de smaakmarkt op in. Als speciale gast was o.a. Miss Kiki Boops aanwezig, eerder dit jaar deed ze mee aan Hollands Got Talent.


Naschoolse activiteiten door Brede School Heemskerk

Alle basisscholen in Heemskerk werken samen met Brede School Heemskerk. Deze organisatie verzorgt al meer dan drie jaar naschoolse activiteiten. Van gitaarles tot een middagje radio en tv-maken bij Heemskerk FM en 251tv, de activiteiten voor de kinderen zijn divers.


Hindoestaanse optocht

Op de Elbestraat in Beverwijk was er een Hindoestaanse optocht. Deze heet Arulmigu Sri Arunachaleswarar en is een kleurrijke optocht waarbij de Godheid Shiva in de praalwagen wordt voortgetrokken door de gelovigen.

%d bloggers liken dit: