Komende zaterdag: Dance Valley

Komende zaterdag: Dance Valley

Deze maand zijn er drie muziekfestivals in Velsen Valley, Spaarnwoude. Zaterdag 13 augustus Dance Valley Festival, zaterdag 20 augustus Dutch Valley Festival en zondag 21 augustus Latin Village. De gemeente verwacht de nodige verkeersdrukte.

Velsen Valley is hét evenemententerrein van de gemeente Velsen waar grote evenementen zoals Dance Valley worden gehouden. Velsen Valley ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude, waar ook het grootste openbare golfterrein van Nederland en een indoor-skicentrum te vinden zijn.

Barong Family is compleet nieuw op Dance Valley, maar met Yellow Claw als oprichters en een verscheidenheid aan artiesten moest de organisatie dit wel een eigen podium bieden. Er is bovendien een elfde ‘podium’ te vinden: The Ferry stage. Dit is een varende pendeldienst tussen Amsterdam en Spaarnwoude. Meer informatie: www.dancevalley.com