Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag
Foto: Mediapartner 251TV

Rondleiding vernieuwd winkelcentrum Beverhof

Winkelcentrum de Beverhof is grondig gerenoveerd. We namen een kijkje in het vernieuwde centrum en vroegen enkele bezoekers en medewerkers wat ze er van vonden.


Reddingsbrigade Wijk aan Zee

De reddingsbrigade heeft als doel het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood in de ruimste zin van het woord. Dit doen ze door middel van preventief en correctief optreden op zee en door middel van training in het zwemmend en varend redden. Postcommandant Jeffrey Delfarge van de reddingsbrigade Wijk aan Zee vertelt hier over.


Expositie keramiek bouwwerken

In de hal en buitenruimte van het gemeentehuis van Heemskerk exposeert José van den Tweel ouder en nieuw werk. Veel nieuwe graansilo’s en trafo-torens van keramiek, maar ook een aantal grafiek werkstukken.