Verrassende winnaar Kortebaan Santpoort

Verrassende winnaar Kortebaan Santpoort

De kortebaan draverij is vandaag overtuigend gewonnen door Zero Option Lane met pikeur Sytske de Vries. In de derde omloop liep Zero Option Lane de torenhoge favoriet Tamburini naar huis en in de finale werd Obelix West met afstand op de tweede plaats gezet.

Vandaag werd de 257e kortebaandraverij in Santpoort gehouden. Het werd wederom een groot succes met veel strijd en nipte overwinningen. Het lijkt alsof de paarden in Santpoort net een stap harder lopen om de Aart Aarts trofee binnen te halen. Ook financieel was het een succes, want de totale totalisatoromzet was dit jaar hoger dan in 2015 en werd afgesloten op 117.085 euro.

Zero Option Lane is een bekende in de draverijwereld. Dit jaar eindigde hij al een paar keer bij de 1e vier. Maar voor zijn pikeur, Sytske de Vries, was dit haar eerste kortebaan draverij. Tegen alle verwachting in ging zij met de 1e prijs naar huis. Overtuigend en in een prachtige stijl wist zij Zero Option Lane onbedreigd naar de eindstreep te sturen!