Boddaert en Telstar niet samen verder

Boddaert en Telstar niet samen verder

Maarten Boddaert draagt komend voetbalseizoen niet het shirt van Telstar. Beide partijen zijn naar verluidt ‘niet tot overeenstemming kunnen komen’. De middenvelder speelde al wel in het shirt van de voetbalclub uit Velsen-Zuid.

er wordt vooralsnog geen commentaar gegeven over de reden en de voetbalclub doet geen uitspraken. Maarten Boddaert zelf was niet bereikbaar voor commentaar, zo werd duidelijk. Terwijl hij vorige week nog één helft mee in het oefenduel tegen ADO’20 (0-0) uit Heemskerk.

De middenvelder liet zich toen na afloop nog positief uit over zijn verbintenis met de club. Toch heeft Telstar aan rtv NH laten weten dat er geen akkoord is gekomen tussen beide partijen. Wel, aldus hetzelfde rtv NH, traint de Japanse testspeler Yamakazi nog steeds mee met Telstar. Maar over diens toekomst is nog geen duidelijkheid.