Andere indeling Plein Dorpsfeest

Andere indeling Plein Dorpsfeest

Het plein bij eetlokaal ‘t Palet heeft een compleet andere indeling. De samenwerking met de ‘buur-horeca’ over de programmering van de bands op het podium is uitgebreid. Naast Café Bartje doet ook Brasserie De Bank dit jaar voor het eerst mee tijdens het Dorpsfeest.

Uitbater Jeanita Brouwers: “Het zal even wennen zijn voor de bezoekers, iedereen heeft z’n favoriete stekkie. Ook wij hebben vaste klanten, die graag rondom ‘t Palet feestvieren.” De mobiele tapwagen krijgt ook een andere plek (zie tekening). Voor de tapwagen heeft ’t Palet vergunning gekregen om een kleine tent (4×3 m) te bouwen.

Deze bands zijn geboekt; maandag 1 augustus Trots; dinsdag 2 augustus Stout; woensdag 3 augustus De Deejee’s; donderdag 4 augustus Bob en de Blue Band; vrijdag 5 augustus Goet Foud; zaterdag 6 augustus D-Sign. En dit jaar als afsluiter eigentijdse top 40.