Bibliotheek Velsen zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Velsen zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Velsen is op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de mobiele bibliotheken in verzorgingshuizen en buurthuis Het Terras. Voor het buurthuis in Santpoort wordt een ‘gastvrouw of gastheer’ gezocht voor de service-uren van de mobiele bibliotheek. Op een of meerdere dagdelen gaat het om het begroeten, beantwoorden van vragen en het attenderen op de aanwezige collectie.

Voor de mobiele bibliotheken in een aantal verzorgingshuizen in IJmuiden, Driehuis en Velsen-Nnoord is de bieb ook op zoek naar een vrijwillige gastvrouw of gastheer. Op een of meerdere dagdelen is hij of zij aanwezig in het verzorgingshuis. Het gaat om het begroeten en helpen van klanten, het tonen van de collectie en het samen met de klant kijken hoe hij of zij geholpen kan worden.

Daar staat wel iets tegenover. Voor de gastvrouw of gastheer ligt een gratis ‘Lekker Lezen abonnement’ en ‘een eindejaar attentie’ klaar. Voor meer informatie kijk op bibliotheekvelsen.nl of stuur een reactie naar secretariaat@bibliotheekvelsen.nl