Vuurwerk op laatste zaterdag Dorpsfeest

Vuurwerk op laatste zaterdag Dorpsfeest

Het Ramsispodium krijgt dit jaar op zaterdag 6 augustus een show die kan wedijveren met het vuurwerk waarmee traditiegetrouw het Dorpsfeest wordt afgesloten. Op het podium van grillroom Ramsis (hoek Hoofdstraat-Terrasweg in Santpoort-Noord) staat dan de tributeband Kiss Lickss.

Kiss Lickss weet live precies de herkenbare sound van de in de jaren ’70 zeer populaire band KISS te reproduceren. Gestoken in de overbekende extravagante kleding en make-up van hun grote voorbeelden kenmerkt de show zich door dezelfde bombastische energie en de klassieke special effects zoals de flame jets en bloed- en vuurspuwen.

Een van de bandleden is Santpoorter André Wullems, die wereldwijde bekendheid verwierf als gitarist van de heavy metal band Picture. Voorafgaand speelt Totally Toto, dat nummers brengt van de band Toto. De bands op het Ramsispodium spelen elke avond van het Dorpsfeest van 20 tot 24 uur. Zie ook Facebook/Ramsispodium.