Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag
Foto: Mediapartner 251TV

Bangers & Mash speelt in Kasteeltuin Assumburg

Op zondag 24 juli 2016 gaf Bangers & Mash een optreden in de Kasteeltuin van Assumburg in Heemskerk. De band komt uit Heemskerk en speelt een Iers repertoire.


Aanloop naar de Welzijnskwekerij Heemskerk

Na 6 jaar voorbereiding is het zover, de start van het burgerinitiatief ”Welzijnskwekerij Heemskerk”. Het doel van de stichting is om mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding te geven. Er zijn 150 fruitbomen gepland en het doel is dat tien mensen mee kunnen draaien op deze kwekerij.


Heemskerk op de Vierdaagse van Nijmegen (deel 1)

Op de derde dag van de 100ste vierdaagse van Nijmegen was het de dag van Groesbeek. Op de beruchte Zevenheuvelenweg was het team van 251tv en Heemskerk FM aanwezig om live verslag te doen. Diverse deelnemers uit Heemskerk en omgeving kwamen voorbijlopen en kwamen langs voor een interview.


Heemskerk op de Vierdaagse van Nijmegen (deel 2)

Op de derde dag van de 100ste vierdaagse van Nijmegen was het de dag van Groesbeek. Op de beruchte Zevenheuvelenweg was het team van 251tv en Heemskerk FM aanwezig om live verslag te doen. Diverse deelnemers uit Heemskerk en omgeving kwamen voorbijlopen en kwamen langs voor een interview.