Zomerpauze in Stadsschouwburg

Zomerpauze in Stadsschouwburg
© RTV Seaport - Ton van Steijn

De kassa van de Stadsschouwburg Velsen is sinds maandag 18 juli tot en met maandag 15 augustus gesloten. Theaterliefhebbers kunnen in deze periode wel online via www.stadsschouwburgvelsen.nl kaarten voor voorstellingen blijven bestellen.

Vanaf dinsdag 16 augustus staan de kassamedewerkers de kaartkopers weer te woord. Naast online is het vanaf die dag ook weer mogelijk om telefonisch en aan de kassabalie kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen. De kassabalie is gedurende het seizoen geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12 en 15 uur en telefonisch (0255 – 515789) bereikbaar van 12 en 16 uur.

De verkoop Top Tien van de Stadsschouwburg Velsen:1 Youp van ‘t Hek en Ronald Goedemondt uitverkocht en voor Ali B zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Op 4 staat De Verleiders en 5 Tineke Schouten met haar nieuwe show. Van 6 t/m 10 gaat het om achtereenvolgens Yentl en De Boer, Marc-Marie Huijbregts, NUHR, De Ploeg met onder meer Loes Luca en op 10 ‘Moeders en Zonen’ met Anne-Wil Blankers en Paul de Leeuw.