Tata Steel verlengt samenwerking Telstar

Tata Steel verlengt samenwerking Telstar

Tata Steel organiseert ook in het nieuwe voetbalseizoen samen met Telstar speciale activiteiten voor jongeren in de IJmond. Tata Steel steunt onder meer het Telstar Thuis in de Wijk / Playing for Success programma en diverse jeugdclinics.

Jongeren staan centraal in het Future Generations communityprogramma van Tata Steel. “Het gaat om jeugd met leerachterstand en speciale clinics om jongeren te vertellen hoe belangrijk een gezond leven is. Sportief actief zijn en gezonde voeding benadrukken wij ook in ons bedrijf, waar de campagne ‘In Balans’ loopt. Sporten bevordert ook mentaal welbevinden en de prestaties op school en werk”, aldus Van den Berg van Tata.

De ondersteuning van Telstar op dit vlak staat niet op zichzelf. Tata Steel organiseert jaarlijks ook de Tata – Kids of Steel® Run tijdens de Tata Steel Marquetteloop in Heemskerk en organiseert speciale activiteiten voor jongeren tijdens het Tata Steel Chess Tournament. Steef Hammerstein (links op de foto) en Hans van den Berg bij het ondertekenen van het samenwerkingscontract tussen Telstar en Tata Steel.