Afscheidstournee winnaar in Santpoort

Afscheidstournee winnaar in Santpoort

Zenito Hanover is bezig aan zijn laatste seizoen op de kortebaan. De vijftienjarige ruin verdedigt donderdag 4 augustus zijn titel in Santpoort. De eigenaren van Stal Assendelft beseffen dat Zenito Hanover met zijn vijftien jaar een mooi pensioen verdient.

De draverij op de kortemaand in Santpoort begint om 13:00 uur en de totalisator is vanaf 12:00 uur open. De kracht van Zenito Hanover is bij de vele liefhebbers bekend. Met zijn basissnelheid kan hij zich niet onderscheiden. Met de zege vorig jaar in Santpoort legde pikeur Frans van der Blonk de basis voor de winst van de Rabobank IJmond pikeursprijs.

De NDR verricht na inschrijving de loting voor de kortebaan in Santpoort op dinsdag 2 augustus. Wanneer het deelnemersveld bekend is, staat dit direct op www.kortebaandraverijen.nl. Informatie specifiek over het evenement is te vinden op www.dorpsfeestsantpoort.nl