RoadRunners training Suomi

RoadRunners training Suomi
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Speciaal voor kinderen (6 t/m 12 jaar) programmeert av Suomi in de zomervakantie de RoadRunners training. “Train met plezier en loop de Velserbroekloop met gemak”, aldus de atletiekvereniging. Je leert afstandlopen, je doet hardlooptrainingen en je krijgt oefeningen mee voor thuis.

Een goede voorbereiding voor de 1,2 km van de Velserbroekloop op vrijdag 26 augustus. Het trainen is op maandag 15, donderdag 18 en maandag 22 augustus; van 17 tot 18 uur. Deelnemen kost €10 voor drie trainingen (minimaal 10 deelnemers). Aanmelden via trainingroadrunner@avsuomi.nl. Vermeld naam en leeftijd dan ontvang je een deelname bevestiging.

Drie keer trainen, dan wordt je ingeschreven voor de Velserbroekloop. Het RoadRunner circuit is het loopcircuit voor basisschoolkinderen en bestaat uit drie hardloopwedstrijden: Pim Mulier, Velserbroek en Sinterklaas. Doe je aan twee mee dan is er een diploma en de beste school wint een prijs. Per categorie is er een prijs voor de beste scholier. Meer info op: www.avsuomi.nl