Nieuws uit de IJmond: Woensdag

Nieuws uit de IJmond: Woensdag
Foto: Mediapartner 251TV

Pokemon Go ook hype in Heemskerk

Het populaire spel Pokemon Go wordt volop gespeeld in Nederland, zelfs in Heemskerk komen we de fans tegen die het spel spelen.


Inspiratie Inloop ”Gezond in Heemskerk”

Gemeente Heemskerk organiseerde op 29 juni 2016 in de hal van het gemeentehuis een inloop “Gezond in Heemskerk”. De gemeente stelt subsidie beschikbaar aan partijen en organisaties om – met elkaar – activiteiten en projecten te ontwikkelen en uit te voeren om gezondheidsachterstanden terug te dringen.


Inzamelingsproject voor slaapverblijf in Uganda

Stichting Goed voor Elkaar probeert 2500 euro in te zamelen voor een dak op het slaapverblijf van Grace Childrens Village in Uganda. Diverse meiden van de dagbesteding hebben allerlei bijzondere Afrikaanse spulletjes gemaakt, er worden ook appeltaart en cupcakes gebakken.


Vers en brocantemarkt in Beverwijk 2016

Op 2 juli 2016 was er in Beverwijk weer een Vers en Brocante markt op de Zeestraat. Deze keer was het thema ”Politiek en kunst”.