Vandaag waterpret in Velserbeek

Vandaag waterpret in Velserbeek

Het pierenbadje in park Velserbeek in Velsen-Zuid wordt vanmorgen gevuld. Dit maakte de gemeente donderdagmiddag desgevraagd bekend. Sinds afgelopen vrijdag werd er gerenoveerd en inmiddels heeft men alles kunnen testen.

“Ja, het bad wordt weerd gevuld met leidingwater, voorzien van enige chloor”, zo laat een medewerker van de gemeente Velsen weten. Vanmiddag mogen de kinderen er in springen. ”En wordt het vervolgens druk dan zal iedere dag de kwaliteit van het water getest worden.”

Er was groot onderhoud noodzakelijk aan het pierenbadje bij de kinderboerderij. Daar is de laatste dagen hard aan gewerkt. Ook de bestrating rondom de beide badjes is klaar. En aangezien de weersvooruitzichten beter zijn is de waterpret bijna nakend.