Aankomende week: Zwem4daagse

Aankomende week: Zwem4daagse
Foto RTV Seaport/PR

Zwemmen, touwtrekken, penalty’s schieten en nog veel meer zijn de activiteiten tijden de Zwem4daagse in Zwembad de Heerenduinen, aankomende week. Er kan, van 4 t/m 8 juli, gestart worden tussen 18.15 uur en 20.00 uur. Van de 5 avonden moeten er minimaal 4 worden gezwommen.

De hele week zijn er activiteiten met in het bijzonder: Woensdag staat Sander van der Lugt van Stormvogels onder de lat bij de penaltybokaal, donderdag is er een bootcamp van 18.30-19.15 uur en vrijdag is er een hobbymarkt.

Inschrijven kan bij de receptie van het zwembad. Alle deelnemers zijn verplicht een zwemdiploma te hebben. Kinderen die bij ons op B- of C les zitten hebben gratis toegang (zij dienen zich wel in te schrijven). Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden. Iedereen die de zwemmers wil aanmoedigen is van harte welkom.