10 jaar coverband LEFF

10 jaar coverband LEFF

De foyer van het Witte Theater IJmuiden doet zondag 2 oktober van 15 tot 18 uur dienst als podium voor de viering van het tienjarig bestaan van Coverband LEFF.

Verwacht op 2 oktober geen standaard optreden van LEFF. Integendeel, de bandleden nemen zich voor een groot aantal nummers uit het repertoire van de afgelopen tien jaar ten gehore te brengen. Voor deze speciale middag maken daarom alle oudgedienden van LEFF zich nog één keer op om samen het podium als vanouds te betreden.

De afgelopen 10 jaar heeft LEFF in Noord-Holland, maar ook daarbuiten de aandacht op zich gevestigd met een zeer uitgebreid repertoire. Stevige, opzwepende, swingende- en feestnummers wisselen elkaar daarbij in hoog tempo af. Raadpleeg voor verdere informatie de website www.coverband-leff.nl