Beeckestijn zoekt kunstenaars

Beeckestijn zoekt kunstenaars
© RTV Seaport / PR

Van 10 september tot 16 oktober is op Buitenplaats Beeckestijn weer een verkooptentoonstelling te zien met werk van beeldend kunstenaars -zowel professioneel als amateur- uit Kennemerland. In navolging van het succes van twee eerdere edities, worden nu kunstenaars uitgenodigd hun werk deel te laten nemen onder het motto ‘Portretten uit Kennemerland’.

Aanmelden kan tot en met 31 juli, aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op www.buitenplaatsbeeckestijn.nl. Het is niet de bedoeling het werk zelf op te sturen of langs te brengen. U kunt samen met het ingevulde formulier een afbeelding van het werk met titel, soort, prijs en korte omschrijving en enkele zinnen over de achtergrond van de kunstenaar meesturen.

Uit de inzendingen worden door een commissie twintig tot maximaal vijfenveertig werken van hoge kwaliteit geselecteerd. Beeckestijn biedt hiermee een podium voor lokale kunstenaars, waar zij tevens hun werken te koop kunnen aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met c.hageraats@buitenplaatsbeeckestijn.nl.