Telstar wint eerste oefenpot

Telstar wint eerste oefenpot
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Telstar heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen de amateurs van FC Lisse met 3-0 gewonnen.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar na rust waren Denis Mahmudov (2x) en Fabian Serrarens succesvol. Trainer Michel Vonk was tevreden, maar ziet ook genoeg verbeterpunten. “Zo’n eerste wedstrijd is altijd even kijken hoe het gaat. De eerste helft was niet zo goed. De tweede helft was beter. Uiteindelijk win je en dat is leuk, maar er zijn wel dingen die beter kunnen”, aldus Vonk.

De afgelopen dagen was de Japanner Naoyuki Yamazaki op proef. Michel Vonk heeft nog geen besluit genomen over een langer verblijf van de Japanse jeugdinternational. “Hij is aan de bal erg behendig en hij speelde een redelijke wedstrijd. Zo vlak na een wedstrijd ga ik geen besluit nemen. Dat zal ik de komende dagen in overleg met mijn staf gaan doen”, zei Vonk.

Lees het hele bericht op rtvnh.nl