Hans Klok vliegert in ‘Twee aan Zee’

Hans Klok vliegert in ‘Twee aan Zee’
Hans Klok bouwt aan de vlieger

‘Twee aan Zee’ de zomerversie van het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ (NPO2) zendt negen weken lang uit vanaf het strand bij IJmuiden, in en rondom paviljoen Zeezicht. Gisteren vliegerde illusionist Hans Klok langs het water. Gert-Jan Zeegers van de Christen Unie sprak over de nieuwe buitengrenzen van Europa.

De Vara houdt twee maanden haar progamma ‘Twee aan Zee’ in het bekende paviljoen. Waarom ze IJmuiden hebben gekozen als plaats om de uitzendingen te verzorgen wilde Felix Meurders best uitleggen. Uitbundig vertelde hij dat de naam ‘Zeezicht’ het sleutelwoord is voor de keuze en IJmuiden als locatie is natuurlijk super. Voorheen werden de zomereditie’s vanuit vanuit Café Zeezicht in Utrecht verzorgd.

[gss type=”slideshow” ids=”17402,17393,17392,17391,17400,17401,17399,17398,17397,17396,17395,17394″]

Dat IJmuiden lokt bleek uit de komst van Daphne Koster, die wat graag als topvoetbalster, een balletje op het strand wilde trappen. Predikant Wielie Elhorst postte symbolisch een fles met een brief gericht aan Omar Mateen. Waar beter kan dat dan aan de kust voor IJmuiden. Mira en Kikki Schippers brachten live het Schipperslied op het strand. Nog acht weken lang kun je een bezoek brengen bij Twee aan Zee met bekende Nederlanders.