‘Wegdek verdraagt stiletto’s’

‘Wegdek verdraagt stiletto’s’
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Over aandacht hadden de initiatiefnemers van de eerste Santpoortse Stiletto-Estafette Run zaterdag niet te klagen. En achteraf kon geconstateerd worden dat het vernieuwde wegdek het razendsnel getik van hoge hakken prima heeft verdragen. Ongeschonden zelfs, want hoe trefzeker de deelneemsters met hun stiletto’s het plaveisel ook beroerden, het bleef zoals het was.

Winkeliersvereniging Puur Santpoort beleefde dankzij deze run een geweldige ‘Vriendinnen Verwendag’. Niet alleen de deelneemsters maar ook het publiek heeft kunnen genieten van een waar spektakel. “Zo zou ik het eigenlijk iedere zaterdag willen zien”, liet een oudere heer in het publiek zich welwillend ontlokken.

[gss type=”slideshow” ids=”17416,17415,17414,17413,17412,17411,17410,17409,17408″]

Aan deze speciale dag deden 33 winkels mee. Ze waren herkenbaar aan een rode loper. Daar liepen bij tijd en wijle hele hoge hakken overheen. Voor de vrouwen die geen stiletto’s in hun kledingkast hadden staan was er geen nood. Er waren er te koop voor een heel schappelijke prijs.